Om os

Velkommen til Orø Strandcamping. Vi er en af Danmarks mindste campingpladser, og så ligger vi på Orø’s bedste badestrand ved Nørre Stænge.



På Øro Strandcamping har vi de perfekte rammer for samvær og afslapning i naturen. Vi har et ønske om at skabe et alternativ til den traditionelle ferie sydpå eller til Asien. Hos os får du en unik ferieoplevelse og bor ved stranden i harmoni med naturen. Vi har nøje valgt vores leverandører og samarbejdspartnere og vi tilstræber at være bæredygtige, økologiske og lokale i mest muligt.

Sæsonerne på Orø Strandcamping:

Forårssæson:
marts –april – maj

Sommersæson:
juni – juli – august

Efterårssæson:
september – oktober – november

Vintersæson:
december – januar – februar

Om Orø & bæredygtighed:

For os er det vigtigt at vores camping- og glampingplads bliver bæredygtig.
Vi kender alle til klimaforandringer og udtømningen af jordens ressourcer, og når vi tænker på bæredygtighed, så er det fordi at vi ønsker at sikre livsbetingelserne for os selv, vores børn og vores fremtidige generationer.

Bæredygtighed for os handler ikke kun om hensyntagen til vores medmennesker og fremtidens generationer. Det handler om at tage hensyn til naturen, og de dyr og organismer som vi deler naturen med. Naturen må beskyttes, og dens økologiske kredsløb opretholdes.

Ved at holde ferie i Danmark, er du allerede være medvirkende til at reducere CO2 udledningen. Men sammen kan vi kan gøre mere:

– Vi opfordrer derfor også vores gæster til at lade bilen stå, og leje en cykel hos os i stedet.

– Vi opfordrer vores gæster til at spare på vandet med korte bade eller et dyp i det friske hav.


– Vi opfordrer alle vores gæster til at affaldssorte (nyt og bedre system er under udvikling i samarbejde med Holbæk Kommune).


– Vi opfordrer alle til at spare på strømmen.

Kugle-is og Soft-ice i Ishuset fra Isøre
Kolde vand og øl fra Herslev Bryghus
Bings – Købmand, Café, Restaurant, Bageri & Kulturhus på Orø

Samarbejdspartnere og Leverandører

At drive en campingplads er et stort arbejde, og vi gør det derfor ikke alene men i samarbejde med en masse dygtige og ansvarlige mennesker og virksomheder. Vi bruger kun nøje udvalgte bæredygtige, økologiske og lokale leverandører i Holbæk kommune og omegn.

Coffee collective (kan købes i ishuset og i butikken)

Herslev Bryghus (serveres i køkkenet, ishuset og i butikken)
hvad er det bryghus kan og hvorfor vælger i dem?


Isøre is (serveres i ishuset)
Isøre Is er et familiefirma ejet, beliggende i Odsherred og drevet af Astrid og Torben Mindrup – datter og far.  Økologisk is på naturgræsmælk. Ærligt og velsmagende produkt. Isen er glutenfri og alle sorbeter er veganske.

Bings (morgenmad og events)
Orø er heldige at have Bings og vi er heldige at kunne samarbejde med dem.

Canvas Camp (vores glamping telte)
Lidt tekst her om hvorfor vi har valgt disse telte


Vi vælger kun brands og produkter som vi selv kan stå inde for, og fra samarbejdspartnere som kan se værdien i at samarbejde os.

Folkene bag Orø Strandcamping

“Det gode værtskab er en disciplin i sig selv, som vi mener skal holdes enkelt, men lækkert. Vi lader stedet, naturen og detaljerne tale for sig selv.

Vores ferie blev en inspiration

At rejse sydpå 2020 var ikke en mulighed og vi valgte i stedet, som familie at tage på campingferie på de små øer rundt omkring i Danmark. Dette var en øjenåbner – hvorfor tage langt væk hvert eneste år når Danmark har så meget at byde på?

Den rejse, der inspirerede os og er nu også blevet grundstenen til at skabe vores eget overnatningssted – med natur, bæredygtighed, mad og komfort i fokus. Et sted med den perfekte kombination af campingliv og luksus – til alle dem som ønsker campingoplevelsen, men som ikke vil gå på kompromis.

Orø Strandcamping rummer netop mulighederne for alt dette. Og vi glæder os til at byde jer velkommen!

Sofie Sanderhage Båth

Sofie har altid vidst at det var i hotel & restaurantbranchen hun hørte hjemme. I 2005 efter endt 9 klasse startede hun i kokkelære på restaurant M/S Amerika på Langelinie. Hun fandt hurtigt ud af at hun var på den forkerte side af restauranten, og i 2008 startede hun i tjenerlære på Admiral hotel. I juni 2010 afsluttede Sofie sin læretid, og rejste til New York for at lære og blive inspireret. Som blot 22 årig landende Sofie sin første stilling som restaurantchef på restaurant Mielcke & Hurtigkarl. Senest har Sofie arbejdet på Helenekilde Badehotel som reception –og bookingmanager. Sofie er i sin fritid en aktiv sanker, og hun har en stor viden inden for svampe, spiselige blomster og urter.

Mikael Båth

Mikael flyttede til Danmark i 2006 efter en sæson i de franske alper, og startede på restaurant Volume one. Efter Volume one var han et hurtigt stop forbi Theodor’s på Østerbro før han endeligt landede på restaurant Geranium. Han har igennem de sidste 14 år arbejdet sig op fra elev, til tjener, til restaurantchef og til sidst chef sommerlier. Mikael er en dygtig og vellidt kollega og leder på Geranium. Han brillerer med sin store viden inden for vin og smagssammensætninger, og vandt i 2018 den anerkendte pris ”årets sommerlier” fra den danske spiseguide. I hans fritid er han ofte at finde i køkkenet da han elsker at lave mad. Hvis han ikke er i køkkenet, så er han i haven hvor han bruger sine hænder til at bygge med. Mikael har brugt foråret på et bygge terrasser til vores glamping telte.


Planer og idéer for fremtiden

Vi har masser af planer og idéer for fremtiden på campingpladsen. Her kommer lidt af dem…

  • Bæredygtig affaldssortering med forskellige spande til bio, rest, plastik, papir, pap og metal
  • Flere glampingtelte – gerne 10-12 stykker på andet år
  • Bygge en eller flere bålhytter
  • Bæredygtig restaurant med lokale råvarer
  • Flere arrangementer
  • Eventyrlig, organisk skovhave med blomster og bær i sæson året rundt

Velkommen til Orø!