OM OS

Folkene bag Orø Strandcamping

“Det gode værtskab er en disciplin i sig selv, som vi mener skal holdes enkelt, men lækkert. Vi lader stedet, naturen og detaljerne tale for sig selv.

Vores ferie blev en inspiration

At rejse sydpå 2020 var ikke en mulighed og vi valgte i stedet, som familie at tage på campingferie på de små øer rundt omkring i Danmark. Dette var en øjenåbner – hvorfor tage langt væk hvert eneste år når Danmark har så meget at byde på?

Den rejse, der inspirerede os, er nu også blevet grundstenen til at skabe vores eget overnatningssted – med natur, bæredygtighed, mad og komfort i fokus. Et sted med den perfekte kombination af campingliv og luksus – til alle dem som ønsker campingoplevelsen men som ikke vil gå på kompromis med komfort og kvalitet!

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Sofie Sanderhage Båth

Sofie har vidst, så længe hun kan huske tilbage, at det var i hotel & restaurantbranchen at hun hørte hjemme. I 2005 efter endt 9 klasse startede hun i kokkelære på restaurant M/S Amerika på Langelinie. Hun fandt hurtigt ud af at hun var på den forkerte side af restauranten, og i 2008 startede hun i tjenerlære på Copenhagen Admiral Hotel. I juni 2010 afsluttede Sofie sin læretid, og rejste til New York for at blive bedre inden for sit fag. Som blot 22 årig landende Sofie sin første stilling som restaurantchef på restaurant Mielcke & Hurtigkarl. Dog kaldte hendes interesse for ledelse og bookingsystemer hende tilbage til hotelverden, og senest har Sofie arbejdet på Helenekilde Badehotel som reception –og bookingmanager. Sofie er i sin fritid en aktiv sanker, og hun har en stor viden inden for svampe, spiselige blomster og urter.

“…Som familie bruger vi det meste af vores fritid ved vandet eller i skoven. Vi tager ofte på svampejagt eller på en af vores naturskattejagter hvor vi finder spiselige planter, spændende dyrekranier, og sjove kogler.”

Mikael Sanderhage Båth

Mikael flyttede til Danmark i 2006 efter en sæson i de franske alper, og startede som tjener på restaurant Volume One. Efter Volume One var han et hurtigt stop forbi Theodors på Østerbro før han endeligt landede på restaurant Geranium. Han har igennem de sidste 14 år arbejdet sig op fra elev, til tjener, til restaurantchef og til sidst chef sommerlier. Mikael er en dygtig og vellidt kollega og leder på Geranium. Han brillerer med sin store viden inden for vin og smagssammensætninger, og vandt i 2018 den anerkendte pris ”årets sommerlier” fra den danske spiseguide. Mikael forsætter sit arbejde på restaurant Geranium, og han er derfor ofte at finde på campingpladsen i sin “fritid”som er søndag,-mandag, -og tirsdage.

Samarbejdspartnere og Leverandører

At drive en campingplads er et stort arbejde, og vi gør det derfor ikke alene men i samarbejde med en masse dygtige og ansvarlige mennesker og virksomheder. God kvalitet kommer ikke af sig selv. Mange af vores leverandører er vi så heldige, også er vores gode venner og uden dem ville vores campingplads ikke være den samme.

Vi bruger kun nøje udvalgte bæredygtige, økologiske og så vidt muligt lokale leverandører.

Herslev Bryghus

Naturfrisk

Coffee collective

Kødbyens Is

Canvas Camp


Vi vælger kun brands og produkter som vi selv kan stå inde for, og fra samarbejdspartnere som kan se værdien i at samarbejde os.


Ved at holde ferie i Danmark, er du allerede være medvirkende til at reducere CO2 udledningen. Men sammen kan vi kan gøre endnu mere! Bæredygtighed for os handler ikke kun om hensyntagen til vores medmennesker og fremtidens generationer. Det handler om at tage hensyn til naturen, og de dyr og organismer som vi deler naturen med. Naturen må beskyttes, og dens økologiske kredsløb opretholdes – læs mere om vores arbejde med Green Stay & Bæredygtighed.