Hvordan vil I gerne bo?

Om du er til et af vores lækre glamping telte med ekstra komfort eller vil bo i en af vores fine hytter. Eller måske en nat i det fri i et af vores shelters… Vi glæder os til at byde jer velkommen.

GLAMPING // A-HYTTER // TØNDEHYTTER // HOBBITHYTTER // SÆSONER

Glamping (sommer 2021)

Til alle jer som ønsker en bæredygtig campingferie i naturen men uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet. På Orø Strandcamping har vi i alt 8 glamping telte med terrasse, eget eco-toilet og natur bad. I teltene er der plads til hhv 3-4 og 2-3 personer. Mere info følger snarest!

Se priser her

A-hytter

Vores klassiske A-hytter har plads til 4-5 personer, eks. til børnefamilier som ønsker at holde en enkelt og komfortabel campingferie uden at skulle sove i telt, og uden alt det ekstra. Vi kan selvfølgelig sørge for linned, håndklæder m.m. hvis I ønsker det. Læs mere under vores FAQ

Se priser her

Tøndehytter

Vores hyggelige tøndehytter har plads til 2-3 personer, eks. til den lille børnefamilie som ønsker at holde en enkelt og komfortabel campingferie uden at skulle sove i telt, og uden alt det ekstra. HUSK lommelygte, da her er meget mørkt!

Vi kan selvfølgelig sørge for linned, håndlæder m.m. hvis I ønsker det. Læs mere under vores FAQ

Se priser her

Hobbithytter

Vores små, lækre hobbithytter har plads til 2 personer, eks. par, venner, veninder som ønsker at komme på getaway i naturen og som ønsker at holde en enkelt og komfortabel campingferie uden at skulle sove i telt, og uden alt det ekstra. HUSK lommelygte, da her er meget mørkt !

Vi kan selvfølgelig sørge for linned, håndklæder m.m. hvis I ønsker det. Læs mere under vores FAQ

Se priser her

Vogn- og teltpladser

For campisterne med autocamper, campingvogn eller telt; som ønsker et naturskønt overnatningssted.

Se priser her

Sæsonerne på Orø Strandcamping:

Forårssæson:
marts –april – maj

Sommersæson:
juni – juli – august

Efterårssæson:
september – oktober – november

Vintersæson:
december – januar – februar